De stroming: betekenis van mijn logo

De Stroming: betekenis van mijn logo

Met de benaming ‘De Stroming’ wil ik betekenis geven aan mijn massage die verder gaat dan louter een lichaam strelen, stretchen, aanraken, contact maken met iemand anders. Voor mij betekent het ook: energetisch werken, de energie van de persoon laten stromen tot een weldadig gevoel van complete ontspanning.
De lotusbloem is een sprekend symbool voor een prachtige kleurrijke bloem die haar wortels in de modder vindt. Modder staat voor de turbulentie van het leven, wat je tegenkomt aan uitdagingen en tegenslagen. Het maakt water niet meer helder en doorzichtig. Ik geef er de betekenis aan dat het je leven donker maakt. MAAR, daaruit groeit een schitterende bloem die –wanneer ze licht krijgt, zich volledig open plooit naar de zon.
De samengevouwen handen staan voor masserende handen die het lichaam van mijn cliënt een weldadig gevoel willen geven. Het groen van de handen is aventurijn. De betekenis van de edelsteen aventurijn is dat die kalmerend en beschermend werkt en een gevoel van welzijn bevordert. Het werkt ontspannend en kalmerend. Groen staat ook voor de hartchakra en deze versterkt harmonie doordat het helpt met loslaten van vervelende gevoelens. Aventurijn is een trooster en genezer van het hart. Het heeft tevens een positieve werking op stressgerelateerde hoofdpijn en migraine.
Het Namastéteken staat voor: ik groet het goddelijke in jou= ik heb respect voor jou, jij bent belangrijk in wie jij bent.
De kleuren: Lila/paars/violet zijn de kleuren van de bovenste chakra=de kruinchakra. Het gaat hier om een ruimer bewustzijn dat het puur aardse, het oppervlakkige overstijgt.

Mijn logo symboliseert wat ik wil geven aan de persoon die naar mij toekomt voor een massage en zich aan mij toevertrouwt. Laat je openbloeien zodat het goddelijke in jou tevoorschijn komt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close